Πάστα Βωλίτη με Μαύρη Τρούφα 90g – Meteora Museum
Σάλτσα Μανιταριών και τρούφας 90g – Meteora Museum
Χυλοπιτάκι με μανιτάρι 400gr – Meteora Museum
Τα μικρά τετραγωνάκια του παραδοσιακού ζυμαρικού και η σκόνη του Βασιλομανίταρου, συνθέτουν μια απόλυτα ελληνική παραδοσιακή γευστική πρόταση.
Πρόκειται για μια άλλη εκδοχή της χυλοπίτας, με πλήθος μαγειρικών εφαρμογών και ισχυρή βιολογική αξία, λόγω της αυξημένης ποσότητας Βωλίτη που περιέχει.
Οι vegan, οι χορτοφάγοι, καθώς και εκείνοι που δεν θέλουν τρόφιμα με αλάτι και λιπαρά, βρίσκουν σ’ αυτό το προϊόν έναν σημαντικό διατροφικό σύμμαχο.
Βράζετε για 8 λεπτά περίπου.
Διατροφικοί ισχυρισμοί
Πηγή Πρωτεϊνών
Χαμηλή περιεκτικότητα σε Νάτριο
Χαμηλά Λιπαρά
Μακαρονάκι ολικής άλεσης με Βωλίτη 400gr – Meteora Museum
Σαν ζυμαρικό ολικής άλεσης, που παρασκευάζεται από ολόκληρο τον καρπό του σιταριού, συγκαταλέγεται στα τρόφιμα χαμηλού Γλυκαιμικού Δείκτη, αλλά και υψηλής διατροφικής αξίας, λόγω της περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και μεταλλικά στοιχεία (Χαλκός, Σελήνιο, Μαγνήσιο, Μαγγάνιο).
Ο Βωλίτης του προσδίδει χαρακτηριστική γεύση, ενώ με έλεγχο των ποσοτήτων κατανάλωσης, είναι κατάλληλο για διαβητικούς και χορτοφάγους.
Είναι ιδιαίτερα προσφιλές σε άτομα που ακολουθούν δίαιτες χαμηλές σε αλάτι και λιπαρά.
Βράζετε για περίπου 8 λεπτά.
Διατροφικοί ισχυρισμοί
Πηγή Πρωτεϊνών
Χαμηλή περιεκτικότητα σε Νάτριο
Χαμηλά Λιπαρά
Κριθαράκι με μανιτάρι 400gr – Meteora Museum
Το κριθαράκι αποτελούσε ανέκαθεν τη βάση για μεγάλο εύρος μαγειρικών συνδυασμών και τη δημιουργία πολύ νόστιμων πιάτων.
Εδώ ο συνδυασμός του με Porcini, του προσδίδει μία άλλη γευστική διάσταση και το ιδιαίτερα δημοφιλές ζυμαρικό απογειώνεται.
Ταυτόχρονα, αποκτά ισχυρή βιολογική αξία, που το καθιστά ιδανικό για χορτοφάγους.
Απαιτείται βράσιμο για περίπου 15 λεπτά.
Διατροφικοί ισχυρισμοί
Πηγή Πρωτεϊνών
Χαμηλή περιεκτικότητα σε Νάτριο
Χαμηλά Λιπαρά
Χυλοπίτες με μανιτάρι 400gr – Meteora Museum
Η κυρίαρχη γεύση και το άρωμα του Βωλίτη (Porcini) ζυμώνονται σε ζυμαρικό κορυφαίας ποιότητας και εγγυόνται μία ξεχωριστή γευστική εμπειρία.
Τα αγνά υλικά και η ποιότητα του μανιταριού συναντώνται εδώ και εναποθέτουν μία αυθεντική ελληνική γεύση στο πιάτο σας.
Μπορείτε να πειραματιστείτε στην κουζίνα σας με άπειρους τρόπους.
Το βράσιμό τους πρέπει να διαρκεί γύρω στα 8 λεπτά.
Διατροφικοί ισχυρισμοί
Πηγή Πρωτεϊνών
Χαμηλή περιεκτικότητα σε Νάτριο
Χαμηλά Λιπαρά
Χυλοπίτες με Γκότζι μπέρι, Βωλίτη και λαχανικά 400gr – Meteora Museum
Άλλο ένα προϊόν της σειράς μανιταριών με υπερτροφές.
Οι ιδανικές αναλογίες μεταξύ των συστατικών του έχουν σαν αποτέλεσμα ένα μοναδικά γευστικό προϊόν, το οποίο συνδυάζει την αντιοξειδωτική δράση του Γκότζι μπέρι με την υψηλή βιολογική αξία των πρωτεϊνών του Βωλίτη και την πλούσια γεύση των λαχανικών.
Αποτελεί ένα ιδιαίτερα θρεπτικό γεύμα και είναι σημαντικά προσφιλές σε άτομα με δίαιτα χαμηλή σε αλάτι και λιπαρά.
Βράζετε για περίπου 8 λεπτά.
Διατροφικοί ισχυρισμοί
Πηγή Πρωτεϊνών
Χαμηλή περιεκτικότητα σε Νάτριο
Χαμηλά Λιπαρά
Στριφτάρια ολικής άλεσης με Κόπρινο και Αρώνια 400gr – Meteora Museum
Προϊόν της σειράς μανιταριών με υπερτροφές.
Αποτελεί έναν πρωτότυπο συνδυασμό, όπου συνυπάρχει το ζυμαρικό ολικής άλεσης, με το φαρμακευτικό φυτό Αρώνια και το επίσης φαρμακευτικό μανιτάρι Κόπρινος.
Το αποτέλεσμα είναι ένα προϊόν με γευστική και διατροφική ιδιαιτερότητα, αλλά και με μέγιστη βιολογική αξία.
Οι υπογλυκαιμικές ιδιότητες του Κόπρινου συνυπάρχουν με τις αντιοξειδωτικές ουσίες της Αρώνιας και δρουν προστατευτικά για σειρά λειτουργιών του οργανισμού.
Είναι κατάλληλο για διαβητικούς και άτομα που επιθυμούν τροφές με χαμηλά λιπαρά.
Βράζετε για περίπου 10 λεπτά.
Διατροφικοί ισχυρισμοί
Πηγή Πρωτεϊνών
Χαμηλή περιεκτικότητα σε Νάτριο
Χαμηλά Λιπαρά
Πέτουρα με μανιτάρι 400gr – Meteora Museum
Εδώ, ο «βασιλιάς» των ζυμαρικών, συναντά τον επίσης «βασιλιά» των μανιταριών, τον Βωλίτη (Porcini).
Αποτέλεσμα αυτής της συνεύρεσης, είναι ένα γεύμα «βασιλικό», με εξαιρετική γεύση, εύπεπτο και χορταστικό.
Τα πέτουρα έχουν πάρα πολλές χρήσεις, είτε ως κυρίως πιάτο, είτε ως συνοδευτικό κυρίως κρεατικών.
Σε κάθε περίπτωση είναι μοναδικά.
Τα ρίχνετε σε αλατισμένο νερό που βράζει και τα αναδεύετε σταδιακά για 12 λεπτά περίπου.
Διατροφικοί ισχυρισμοί
Πηγή Πρωτεϊνών
Χαμηλή περιεκτικότητα σε Νάτριο
Χαμηλά Λιπαρά