My Bar

Μπάρες Δημητριακών

Νομός Χανίων

Λίγα λόγια για την My Bar

Το κοινά τους βιώματα και η συλλογική τους προσπάθεια για κάτι ξεχωριστό είναι αυτά που τους έφεραν κοντά και τους ένωσαν σε μια κοινή πορεία. Η ομάδα του Mybar θα μπορούσε να παρομοιαστεί ως μια συνύπαρξη με προσήλωση σε ένα κοινό στόχο: τη δημιουργία τροφίμων με εξαιρετική ποιότητα και ταυτόχρονα εκλεκτή γεύση.


Εξωτερικεύουν την ανάγκη τους για το πιο όμορφο, το πιο υγιεινό, το καλύτερο. Αγαπούν αυτό που δημιουργούν και με χαρά το προσφέρουν αλλά δεν στέκονται μόνο στο παραγόμενο προϊόν. Σε μια εποχή με τάση προς την μαζική απρόσωπη παραγωγή και κατανάλωση στέκονται απέναντι και χαράσσουν διαφορετική πορεία.

Η ιστορία

Ο Γιώργος Γραμματικάκης ξεκίνησε να φτιάχνει τις πρώτες φυσικές μπάρες στην Ελλάδα το 2003, με βάση το άψητο μέλι και τον χουρμά. Αυτό που σήμερα είναι μια επιχείρηση που απασχολεί 8 άτομα και μετράει πάνω από 20 χρόνια πορείας, ξεκίνησε σαν οικοτεχνεία στο σπίτι του στα Χανιά που ζούσε ως φοιτητής.

Το 2006 μαζί με κάποια μέλη από την oικογένειά του, αυτό το αρχικό “πείραμα” μετατράπηκε στο Παστέλειον, και πλέον στο MyBar by pasteleion, ένα οργανωμένο, σύγχρονο εργαστήριο που παρήγαγε τις πρώτες 100% φυσικές, ελληνικές, ενεργειακές, άψητες μπάρες. Όλη αυτή η εξέλιξη και η ιδέα δεν ήταν τυχαία, ήταν απόρροια της βαθιάς γνώσης που είχε από παιδί πάνω στην υγιεινή διατροφή.

Η οικογένειά του πριν αρκετά χρόνια είχε δημιουργήσει το πρώτο κατάστημα
βιολογικών τροφίμων στην Ελλάδα.
Μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον όπου η υγιεινή διατροφή ήταν καθημερινότητά τους και
αποτελούσε μια από τις σημαντικότερες αξίες τους. Μέσα από εκεί, άντλησε τις πρώτες γνώσεις και εμπειρίες που τον συντροφεύουν μέχρι και σήμερα και αποτελούν τη βάση του My Bar.

Προϊόντα παραγωγού